SOOLO

Trubaduurina Olli on ehtymätön jukeboxi. Omien biisien lisäksi ohjelmistosta löytyy lähes 1000 biisiä. Ohjelmistossa mm. seuraavien artistien tunnetuimpia hittejä: J. Karjalainen, Beatles, Bruce Springsteen, Kolmas Nainen, Michael Jackson, Eagles, Eppu Normaali, Eric Clapton, Ed Sheeran, Johnny Cash. Myös viihteellisempi ohjelmisto Frank Sinatrasta Nat King Coleen on tyylikkäästi toteutettavissa.


DUO

Duokeikoilla Ollilla on mukanaan toinen muusikko. Tilaisuudesta riippuen Ollin kanssa lavalla on pianisti, haitaristi, saksofonisti, kitaristi tai basisti. kokoonpanon kasvaessa mukaan tulee lisää lauluvoimaa, sooloja ja synergiaa. Duo on luonnollisesti helppo laajentaa tarvittaessa trioksi ja räätälöidä kokoonpano tapahtumaan sopivaksi.


RAIKAS

Bilebändi Raikas on erikoistunut 2010-luvun parhaimpaan pop- ja bilemusiikkiin. Akustiset soittimet ja uudet sovitukset luovat ainutlaatuisen ja sähköisen soundimaailman. Tämä hyväntuulinen bändi on raikas tuulahdus bilebändien maailmassa!

Illan aikana yleisö saa löysätä kravattia, tanssia ja laulaa mm. Pharrell Williamsin, Vesalan, Tuure Kilpeläisen, J. Karjalaisen, Ed Sheeranin, Haloo Helsingin ja monien muiden tuttujen artistien hittien tahtiin. Akustinen soundi – sähköinen meininki! 


RELAX CORNER

Svengaavaa soulia, säkenöiviä discohittejä ja rock-klassikoita! Relax Corner tarjoaa keikoilla parasta bilemusaa vuosien varrelta höystettynä päivän hiteillä. Bändin vahvuutena on  Suomen kovimpia puhallinsoittajia ja monimiehinen lauluvoima. Sielukkaalta soittolistalta löytyy mm. Abba, Earth Find & Fire, Queen, Aki Sirkesalo, Elvis, Ray Charles, Boney M, Bruno Mars ja James Brown.